Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundhedsmotivator.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Glade hjerner - Sundhedsmotivator

Glade hjerner

Hjernetræning i samarbejde med Hjernesagen onsdage kl. 12.30-14.00.

Hjernetræningshold er et tilbud til personer, der har oplevet skade på hjernen (det kan være blodprop, blødning, hjernerystelse, betændelser mm), og som ønsker at være en del af et aktivt og socialt fritidsliv i et idrætsanlæg. 

Skade på hjernen kan give udfordringer som lammelser, lyd og lysfølsomhed, træthed, dårlig hukommelse og tristhed og som kan gøre det svært at deltage i almindelig foreningsidræt eller andre sports- og fitnesstilbud. 

I samarbejde med TRYG-fonden og Hjernesagen har Vejen Idrætscenter udviklet et træningstilbud som tager hensyn til de udfordringer, man som hjerneskadet kan have brug for, når man gerne vil være fysisk aktiv.

Træning i et idrætscenter er en naturlig fortsættelse af træning efter endt genoptræning på sygehus og kommunens rehabiliteringstilbud.

Fysioterapeuter og specialiserede trænere vil sørge for at du træner din bevægelighed, styrke, balance, koordinationsevne, kondition mm. Træningen er også en kombination af leg med sanseindtryk, syns- og balanceudfordringer og huskeopgaver. En del af træningen er blandt andet inspireret af træningssystemet Z-Health og erfaringerne med dette i gruppetræning kaldet MoveBetter.  

Efter træning er der mere socialt samvær og mulighed for at hygge sig over en kop kaffe i Hjernetrænings-cafeen. 

Kommende hold:
Forløbet er i alt 16 uger og koster kr. 600,- og et medlemskab af Hjernesagen eller tilsvarende patientforening.
Nyt forløb begynder den 02. september 2020 i Vejen Idrætscenter.

Kontakt Joye på jcm@vejenic.dk