Livsstilshold

Livsstilshold er for dig, som har en forhøjet BMI og fedtprocent, og derfor er i risikogruppen for at få en livsstilssygdom, og som er motiveret for at lave livsstilsændringer for at forbedre dit helbred.

Hold med fokus på bevægelse

Herre go’ motion

Trænger du til at komme igang? Har du kigget i spejlet og tænkt… hvordan er det sket? Eller er det blevet unødvendigt hårdt at komme ud af sengen om morgenen og igennem dagen? Eller har du en af de mange andre RIGTIG GODE grunde til at du skal igang med at røre dig lidt mere? Så er Herre go’ motion noget for dig!

Et rent HERRE-forløb. Vi skal have det sjovt med forskellige motionsformer, hvor alle kan være med og masser af fællesskab.

Pris:
Ikke-medlem: 16 gange for 500.-
Er du allerede medlem eller ønsker du et KOMBI-medlemsskab kan du deltage på holdet for 0 kr.!

Tid:
Mandage kl. 19.30-21.00. Ny dato for holdet offentliggøres på denne side.

Maks. 25 pladser så skynd dig at booke din plads! Når du er færdig med kom-i-gang holdet, kan du efterfølgende træne videre på Herre go’ træning.

Motionsmix – for kvinder og mænd

Holdet er for dig, der gerne vil træne med dine faste træningskammerater uge efter uge og som gerne vil holde fast i de gode motionsvaner. Dine trænere vil have fokus på sjov træning i sal med høj forbrænding, coretræning, puls og styrke, hvor alle kan være med.

Du kan træne Motionsmix 1 eller 2 gange om ugen.

Tid:

Tirsdage kl. 18.00-19.30 og Torsdage kl. 18.30-20.00. Ny dato for holdet offentliggøres på denne side.

Pris:
Ikke-medlem: 16 uger for 500.-. på enten tirsdags- eller torsdagsholdet.
Er du allerede medlem eller ønsker du et KOMBI-medlemsskab kan du deltage på holdet for 0 kr.!

 

Kickstart dit vægttab – for kvinder

Forløbet er for alle, med eller uden erfaring med motion. Det vigtigste er motivationen til at ville gøre noget godt for ens helbred og lave ændringer i hverdagen i fællesskab med andre med samme målsætning.

Træningen består af konditionstræning kombineret med styrketræning. Du vil blive præsenteret for andre træningsformer såsom, yoga, boldspil, bevægelighedstræning, balancetræning, dans osv.
Derudover suppleres træningen med undervisning i KRAMS-faktorer – Kost, rygning, alkohol, motion og stress. Du vil møde et trænerteam bestående af erfarne instruktører, personlige trænere, fysioterapeuter og kostvejleder.

En del af forløbet går ud på at skabe fællesskaber med andre, som ønsker en sundere livsstil. Tidligere deltagere har specielt fremhævet fællesskabet, som noget, der betød meget for dem, og rigtig mange er fortsat sammen på andre aktiviteter.

Det er for alle aldersgrupper over 18 år.

Kickstart dit vægttab er et 16 ugers forløb med 2 ugentlige træninger på 1,5 time.

Kommende hold: 26. august 2020.

Pris: 2.499,- kr. for 32 træninger over 16 uger inkl. fri træning.