Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundhedsmotivator.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Ryghold forløb - Sundhedsmotivator

Ryghold forløb

Rygforløbet er forløbet for dig, der har problemer med ryggen og der ønsker hjælp til at komme dine problemer til livs. Du får gennem et 8 uger forløb styrket din Core muskulatur, hvilket danner rammen for en god ret holdning, samt vigtige vilkår for at få en stærk mave og ryg. Du bliver inden forløbets opstart undersøgt/screenet ved fysioterapeut.

Ved forløbets opstart bliver du instrueret i et individuelt tilrettelagt træningsprogram, skræddersyet til dig, samt træner 1 gang ugentligt fælles med de andre deltagere på forløbet. Så vidt det er muligt vil bassintræning også være indlagt i forløbet. Yderligere får du i de 8 uger fri adgang til at benytte motionscenteret og svømmehallen i Vejen Idrætscenter på egen hånd.

Alder og forudgående træningsniveau og erfaring er underordnet. Det er et lukket holdforløb med plads til max 12 personer pr. hold. 

Kommende hold: Forløbet foregår 4 gange årligt og begynder igen i vinter 2022.

Pris:
8 uger, Medlem af Vejen Idrætscenter kr. 995.-
8 uger, Ikke-medlem kr. 1.595.-

Kontakt: Fysioterapeut Karen Wind, kw@vejenic.dk, tlf. 4414 0286.
Forløbet er tilskudsberettiget ved Sygeforsikring Danmark.