Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundhedsmotivator.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Sundhedsparaplyen - Sundhedsmotivator

Sundhedsparaplyen

Sundhedsparaplyen er for dig, som har en sygdom eller skavanker at kæmpe med, eller ikke er motionsvandt, men som gerne vil have aktivitet og fællesskab ind i hverdagen. Vi tager højde for dine udfordringer og vi lægger vægt på, at du får rørt hele kroppen. Der er aktiviteter for enhver smag og plads til det sociale.
Når vejret er godt foregår en del af træningen udendørs.

Lægen skal have godkendt at du er klar til fysisk aktivitet på egen hånd. Du skal være selvhjulpen, gående og kunne klare trapper og kunne indgå i holdtræning.

Praktiske informationer:

Sundhedsparaplyen foregår i Gesten Hallen og Vejen Idrætscenter.
Gesten Hallen: Torsdage kl. 14.45-16.15.
Vejen Idrætscenter: Torsdage kl. 10.00-12.00.

Løbende opstart. Der er ingen tilmelding. Man møder bare op.

Varighed:                    Pris:
1 måned                      Kr. 150,-
3 måneder                   Kr. 350,-
– eller medlemsskab af Vejen Idrætscenter.

Kontakt: Karen Wind, kw@vejenic.dk.

Sundhedsparaplyen Gesten

I Gesten har du også mulighed for at deltage i gåtur guidet af vores Sundhedsmoti- vatorer og/eller træning med fysioterapeut i og omkring fritidscentret. I hallen er der være mulighed for badminton og andre lette boldspil. Vi slutter eftermiddagen af kl. 15.30-16.00 med kaffe og socialt samvær i TRYG cafe Gesten.