Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundhedsmotivator.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
For nuværende eller kommende sundhedsmotivatorer - Sundhedsmotivator

For nuværende eller kommende sundhedsmotivatorer

Informationer til Sundhedsmotivatorer

Tak for at du er en del af fælleskabet! Sundhedsmotivatorer gør en forskel for borgere der har lyst til at have fokus på sundhed. På denne side kan du holde dig opdateret på de aktuelle træningskoncepter og hvornår de har kommende opstart i Vejen Idrætscenter.

På intranettet deler vi information om de forskellige hold, instruktører og du kan finde relevante dokumenter til din rolle som sundhedsmotivator.

Mangler du materiale til din rolle som sundhedsmotivator kan det (gen)bestilles her. Det kan eksempelvis være nye visitkort.


Vil du være Sundhedsmotivator?

Sundhedsmotivatoruddannelsen henvender sig til dig der ønsker at gøre en forskel for andre mennesker. Uddannelsens formål er at uddanne frivillige sundhedsmotivatorer, der kan udføre motiverende samtaler med borgere, som ønsker at få mere fokus på sundhed. På uddannelsen får deltagerne forståelse for folkesundhed, sundhed og sygdom i Danmark og undervises i motiverende samtaler.
På denne side kan du læse mere om uddannelsen og om mere information til dig der er uddannet sundhedsmotivator.

Læs mere om den kommende uddannelse HER