Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundhedsmotivator.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Sundhedsmotivatoruddannelsen - Sundhedsmotivator

Sundhedsmotivatoruddannelsen

I projektet “Din Sundhed” uddannes Sundhedsmotivatorer hvor pt. 80 personer er uddannet. 

Sundhedsmotivatoruddannelsen henvender sig til dig der ønsker at gøre en forskel for andre mennesker. Uddannelsens formål er at uddanne frivillige sundhedsmotivatorer, der kan udføre motiverende samtaler med borgere, som ønsker at få mere fokus på sundhed. På uddannelsen får deltagerne forståelse for folkesundhed, sundhed og sygdom i Danmark og undervises i motiverende samtaler.


Om Sundhedsmotivatoruddannelsen

Næste uddannelse foregår den 04.-05. september 2021 på Sportshotel Vejen, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen. Tilmeldingen til uddannelsen er igang og foregår gennem nedenstående link. Spørgsmål stilles til Cecilie Hallstrøm på 81401644 eller mail ch@vejenic.dk

  • Uddannelsen sikrer deltagerne en forståelse af folkesundhed, sundhed og sygdom i Danmark og vigtigheden af risikofaktorer og livsstilsændringer for et sundere liv for den enkelte og dennes familie.
  • Desuden inddrages viden om sundhedspsykologi, sundhedspædagogik, og sundhedskompetencer samt sociale faktorers rolle.
  • Herudover øves deltagernes færdigheder i at anvende konkrete kommunikationsværktøjer som f.eks. ’den motiverende samtale’ og Karl Tomm’s spørgsmålstyper.
  • Sundhedsmotivator-uddannelsen er udviklet til Vejen Idrætscenter’s projekt DIN SUNDHED i samarbejde med Global Health Literacy Academy og med støtte fra TrygFonden.


PRIS

Prisen for Sundhedsmotivatoruddannelsen er kr. 1495,- pr. person og gebyret dækker undervisning, materiale, forplejning, eksamensdeltagelse samt adgang til videre fællesskab.


Vil du være Sundhedsmotivator? 

TILMELD dig HER
Henvendelse med spørgsmål til uddannelsen eller projektet bedes ske til Cecilie Hallstrøm på mail eller tlf. 81401644.


Uddannelsens indhold og formål. 

Uddannelsens formål er at uddanne frivillige sundhedsmotivatorer, der kan udføre motiverende samtaler med borgere, som ønsker at få en mere aktiv livsstil med lokal forankring, der giver mening.

Uddannelsen sikrer deltagerne en forståelse af folkesundhed, sundhed og sygdom i Danmark og vigtigheden af risikofaktorer og livsstilsændringer for et sundere liv for den enkelte og dennes familie.

Desuden inddrages viden om sundhedspsykologi, sundhedspædagogik og sundhedskompetencer samt sociale faktorers rolle.

Herudover øves deltagernes færdigheder i at anvende konkrete kommunikationsværktøjer som f.eks. “Den motiverende samtale” og Karl Tomm’s spørgsmålstyper.

Undervisningen på Sundhedsmotivatoruddannelsen foregår som klasseundervisning, gruppearbejde, diskussioner og 1/1-samtaler.